Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerem

rafikol123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,tylko ja mam problem z włączeniem gry ??:P naciskam ikonke gry i pisze mi : Aktualnie serwery są wyłączone.Dziękujemy za cierpliwość.

Wie ktoś ocb ? bo na forum ani na FP nic nie znalazłem..

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Siema,tylko ja mam problem z włączeniem gry ?? :P naciskam ikonke gry i pisze mi : Aktualnie serwery są wyłączone.Dziękujemy za cierpliwość.

Wie ktoś ocb ? bo na forum ani na FP nic nie znalazłem..

Mi działa. :-) 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ja tez mam problem lecz u mnie jest napisane 

Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne. Spróbuj później.

To jest chwilowy ban akurat. Sprawdzają Twoje konto. 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Uuuu to zegnam sie z nfs world :) Bedzie perm za 779 miejsc :D

Za to ci nic nie zrobią, ponieważ to jest bug, i według danych które do nich poszły zapłaciłeś za te miejsca, mimo iż nie zapłaciłeś :P

Opublikowano

Poczekajcie a nie robicie z tego jakąś aferę a ten typ co napisał chwilowy ban, to na prawdę jesteś nie ogar ze to jest coś  z serverm grzebią proste logiczne czekaj za nic bana nie daja musza mieć dowód ze coś zrobiłeś na lewo 

Opublikowano

Tak przyznaje zadnego bana nie dostalem :P Ale jesli sprawdzali mi konto to naprawde losie ze nie dostalem bana, mam achivment za 150 aut a na chwile obecna w moim garazu jest nieco ponad 30 ;)

Za to zbanować Cię nie mogą,możesz mieć osiągnięcia na 150 aut zrobione a w garażu jedno auto,każdy może sprzedać dowolną ilość swoich samochodów.

Opublikowano

Hmm tylko że ja mam problem z serwerem i origin.. origin zrobiłem reinstall tak samo NFS i nic...dalej to samo ... na Origin pisze mi że w tym momencie nie możesz zalogować się online czy coś.. już od 3 dni .. wtf ? w niczym nie grzebałem :O

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...